divendres, 15 de març del 2013

El Son de la Chama


Població: Tarragona
Estil: Mestissatge, fusió

El Son de la Chama és una banda de Tarragona que, amb més ganes que mai, està disposada a irrompre en el panorama actual del mestissatge i a fer sonar la seva música en totes les festes. Amb la consolidació d'un so propi, el grup reflecteix el moment pel qual està passant, amb un nivell de maduresa que sorprendrà ja que amb Consciencia tot just presenta el seu primer treball discogràfic i segur que donarà molt que parlar. Passant pel reggae fins al punk-ska més latino, la fusió de ritmes és l'acompanyant d'unes lletres que suporten la gran càrrega emocional amb la qual esperen trencar la barrera entre el públic i l'artista.


Contacte:
  • Correu electrònic: elsondelachama@gmail.com
  • Telèfon: 605836163

Facebook: http://www.facebook.com/pages/El-Son-de-la-Chama/181318414095
Pàgina web: www.elsondelachama.com
Spotify: http://open.spotify.com/track/40inn61bPcnJPYbQjbRCtU

Escolta'ns:



Discografia: 

Als de dalt, primer single del disc "Consciencia"

Gravat a "La Atlàntida Estudio" de Barcelona amb el productor Mario Patiño i amb les col·laboracions d'artistes com La Pegatina, Bongo Botrako, D'Callaos o Txarango, "Consciencia" es presenta com una declaració d'intencions amb la qual la banda mostra les seves inquietuds més profundes. Volen transmetre una idea clara de com viure i afrontar la vida, sempre buscant la cara positiva, amb un so d'esperança per sortir al carrer a lluitar per tot el que és nostre.

Després de molt esforç, i amb un disc carregat d'energia sota el braç, El Son de la Chama promet donar-ho tot en els escenaris, per no deixar a ningú indiferent.