divendres, 29 de març del 2013

Fool Brains

Població: Valls
Estil: Pop-Punk, Punk-Rock

Fool Brains (Cervells Tarats/Bojos) és la versió renovada de l'anterior grup vallenc Lastand. Està format per Francesc Ibarra (baix i veus), Pau Güell (bateria), Marc Puyuelo (guitarra rítmica), Albert Ibarra (guitarra solista) i Guillem Muñoz (veus). 


Fool Brains manté una part de l'estil musical del grup anterior però innova i s'atreveix en altres subgèneres. A més, dins el seu repertori, hi ha cançons de Lastand, noves versions d'altres grups, i noves cançons pròpies. Aquestes són, en la seva majoria, en català, i les seves lletres són directes i atrevides.

Lastand ja es caracteritzava per l'energia i la festa que desprenia en cada directe, les ganes de viure-ho, i aquest segueix sent el lema del nou grup.

dijous, 28 de març del 2013

Pere Anton i Tu





Població: Llorenç del Penedès
Estil: Rock, Ska, Reggae, Rumba,  Hip Hop.

Pere Anton i Tu és el resultat de la mescla de diferents membres amb una gran varietat d'estils. Des del Punk-rock, amb moltes dosis de Ska i reggae. Tres components són dels coneguts Skatacrak i els altres tres dels imparables Dos Dits de Pols. D'aquesta barreja en sorgeix aquest projecte. Música, lluita i festa!

Ghetto Orchestra




Població: Camp de Tarragona
Estil: Grup de versions (Rock, Ska, Rumba, Reggae, Pop,...)
 
La Ghetto Orchestra neix per iniciativa de diversos músics joves, arribats de diferents projectes i agrupacions musicals. La seva formació musical procedeix de diversos àmbits, des de la clàssica, passant per arrels tradicionals, folk i popular, i arribant a la moderna, blues i gèneres actuals. Tot això, sumat a l’experiència i la versatilitat dels seus membres dalt dels escenaris i en la formació teatral d’alguns dels seus components, fan que la Ghetto Orchestra ofereixi un “cocktail” explosiu en cada directe.

Energia, humor, gresca, força, diversió, llum, música, color, emoció, alegria… és el que l’orquestra vol transmetre i encomanar per allà on passa, fent de la seva actuació, un espectacle impactant i molt viu.

Si voleu ballar, cantar, saltar tota la nit i que no pari la festa, el que cal és una bona dosi de Ghetto Orchestra!
 

dimecres, 20 de març del 2013

Anarka


Població: Tarragona
Estil: Punk, Trash


Anarka és una banda d'estil combinat: Thrash, Punk/Heavy procedent de Torreforta (Tarragona). Es singularitza pels seus temes de denúncia social i política, sense cap tipus de complexes, des d'una posició crítica.

divendres, 15 de març del 2013

El Son de la Chama


Població: Tarragona
Estil: Mestissatge, fusió

El Son de la Chama és una banda de Tarragona que, amb més ganes que mai, està disposada a irrompre en el panorama actual del mestissatge i a fer sonar la seva música en totes les festes. Amb la consolidació d'un so propi, el grup reflecteix el moment pel qual està passant, amb un nivell de maduresa que sorprendrà ja que amb Consciencia tot just presenta el seu primer treball discogràfic i segur que donarà molt que parlar. Passant pel reggae fins al punk-ska més latino, la fusió de ritmes és l'acompanyant d'unes lletres que suporten la gran càrrega emocional amb la qual esperen trencar la barrera entre el públic i l'artista.

Toquem fusta





Població: Cambrils
Estil: Pop Rock Català